A.E.K - Ξάνθη (17η αγωνιστική): Ανάλυση - Πιθανές Ενδεκάδες - ALLGRSERIES - TV NEWS

9 Ιανουαρίου 2016

A.E.K - Ξάνθη (17η αγωνιστική): Ανάλυση - Πιθανές Ενδεκάδες


Ανάλυση και πιθανές ενδεκάδες του αυριανού αγώνα, ανάμεσα σε Α.Ε.Κ και Ξάνθη, από τον SportsOverAll.




Αύριο ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής για τη Σούπερ Λίγκα, με τον αγώνα Ατρόμητος - Πλατανιάς στις 15:00, στη συνέχεια το ματς Βέροια - Πανθρακικός στις 17:15 και ολοκληρώνεται η αυριανή αγωνιστική ημέρα, με τον αγώνα Α.Ε.Κ - Ξάνθη στις 19:30, στο ΟΑΚΑ. Συνεχίζουμε την Κυριακή με τον ματς του Π.Α.Ο.Κ ενάντια στον ΠΑΣ Γιάννινα στις 15:00, ενώ στις 17:15 της ίδιας ημέρας είναι προγραμματισμένοι οι αγώνες Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης και Πανιώνιος - Ηρακλής σε Αγρίνιο και Νέα Σμύρνη αντίστοιχα, τέλος κλείνουμε με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στις 19:30, με την αυλαία να πέφτει 24 ώρες μετά από αυτό τη Δευτέρα στις 19:30 όταν η Καλλονή θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό.

Νίκη με ευρύ σκορ πέτυχε η Α.Ε.Κ την προηγούμενη αγωνιστική, αφού επικράτησε με 0-3 του Πλατανιά στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων. Σε γενικές γραμμές έπαιξε καλά, αν και αρκετές ευκαιρίες είχαν και οι γηπεδούχοι, παρ'όλα αυτά η Α.Ε.Κ ήταν αυτή που κατάφερε τελικά να αξιοποιήσει τις δικές της και να παραβιάσει την εστία του Σωτηρίου 3 φορές παίρνοντας έτσι το τρίποντο. Από την άλλη πλευρά η Ξάνθη θα αντιμετώπιζε τον άλλο δικέφαλο, αυτόν του Βορρά, αν φυσικά γινόταν το ματς, κάτι που τελικά δεν συνέβη, αφού στην Ακριτική πόλη από τις πρώτες πρωϊνές ώρες ξεκίνησε να χιονίζει και μάλιστα λίγες ώρες πριν από αυτό η χιονόπτωση έγινε ακόμα πιο έντονη με αποτέλεσμα οι συνθήκες να καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή του αγώνα, οπότε και αναβλήθηκε για τις 20 Ιανουαρίου.

Καμία ιδιαίτερη έκπληξη από άποψη απουσιών για τους γηπεδούχους, αφού το μόνο πρόβλημα που έχει να διαχειριστεί ο Γκουστάβο Πογέτ για τον αυριανό αγώνα είναι ο τραυματίας Αλαίν Μπαρόχα. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό των Ακριτών, από τον αυριανό αγώνα θα απουσιάσουν οι Ζαραδούκας, Φάρκας, Παπαστεριανός και Ράνος, ενώ αντίθετα κανονικά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι νεοαποκτηθέντες Γούτας και Σκούρτης.

Η προϊστορία είναι, όπως ήταν αναμενόμενο, συντριπτικά υπέρ της Α.Ε.Κ, αφού οι κιτρινόμαυροι σε σύνολο 28 αγώνων που έχουν διεξαχθεί μεταξύ των δύο ομάδων, μετρούν 21 νίκες, 6 ισοπαλίες, με τους Ακρίτες να έχουν καταφέρει να φύγουν από την Αθήνα μόλις μία φορά με το τρίποντο στις βαλίτσες τους, και αυτή το μακρινό 1997, και μάλιστα σε αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος.

Ετοιμοπόλεμες και οι δυο ομάδες, με κάποιες απουσίες όπως πάντα φυσικά, αλλά είναι σίγουρα όπως είπαμε ετοιμοπόλεμες, και κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε ένα ωραίο παιχνίδι, στο οποίο βέβαια ίσως η Α.Ε.Κ να έχει τον κυρίαρχο ρόλο, αλλά και την Ξάνθη λογικά να προσπαθήσει να πάει το παιχνίδι στην δύναμη και να χτυπήσει ως συνήθως με αντεπιθέσεις. δεδομένου φυσικά πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αποδείξει πως ξέρει να στήνει πολύ καλά την ομάδα του σε τέτοια ματς.

Α.Ε.Κ


Η αποστολή: Ανέστης, Βούρας, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Κορδέρο, Βάργκας, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης.

4-2-3-1 για τον Γκουστάβο Πογέτ.

Τερματοφύλακας ο Γιάννης Ανέστης.

Στα σέντερ μπακ θα βρίσκονται λογικά οι Άρθο και Κολοβέτσιος.

Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ροντρίγκο Γκάλο και στο αριστερό ο Ισπανός Ντίντακ.

Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Σιμόες και Γιόχανσον, ενώ λίγα μέτρα πιο μπροστά τους και ως δεκάρι θα βρίσκεται ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, Πέτρος Μάνταλος.

Δεξί εξτρέμ ο Ντιέγκο Μπουνανότε, ενώ στο άλλο άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί λογικά ο Έλντερ Μπαρμπόσα που έκανε εκπληκτική εμφάνιση στο ματς με τον Πλατανιά.

Σέντερ φορ ο Χρήστος Αραβίδης, αν και πιθανότητες συμμετοχής έχει και ο Ραφίκ Τζεμπούρ.

ΞΑΝΘΗ

Η αποστολή: Τσέναμο, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Γούτας, Καρυπίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Ορφανίδης, Ερέα, Νιέτο, Ντιμιτρόφ, Σολτάνι, Καπετάνος, Σκούρτης.

4-2-3-1 και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τερματοφύλακας ο Λουίτζι Τζέναμο.

Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Γούτας και Καρυπίδης, δυο παίκτες που έχουν χημεία αφού και πέρυσι αποτέλεσαν το αμυντικό δίδυμο της ομάδας τους, πριν ο νεαρός Γούτας φύγει για τον Ολυμπιακό.

Δεξί μπακ ο Μανώλης Μπέρτος, ενώ αριστερό ο Φερνάντο Γουάλας.

Στον άξονα θα βρίσκονται λογικά οι Φλίσκας και Λουσέρο, ενώ λίγα μέτρα μπροστά τους θα βρίσκεται ο Θοδωρής Βασιλακάκης, έτσι ώστε να προσπαθήσει με τα τρεξίματά του να ασκήσει περισσότερη πίεση στην αντίπαλη άμυνα (πιθανότητες συμμετοχής έχει και ο Ερέα, κάτι που αν γίνει θα μετατοπίσει πίσω τον Βασιλακάκη, και θα αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Κώστα Φλίσκα).

Δεξί εκτρέμ ο Ντάνι Νιέτο, ενώ στην άλλη πτέρυγα της μεσοεπιθετικής γραμμής θα βρίσκεται ο Νικολάι Ντιμιτρόφ.

Σέντερ φορ ο Βασίλης Σκούρτης στο ντεμπούτο του ίσως αύριο με τη φανέλα των Ακριτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes