«Μπρούσκο»: - Σήφης-Αγγελική: Ποιος από τους δύο θα κερδίσει τη Στεφανία; - ALLGRSERIES - TV NEWS

19 Φεβρουαρίου 2015

«Μπρούσκο»: - Σήφης-Αγγελική: Ποιος από τους δύο θα κερδίσει τη Στεφανία;

Ο Σήφης και η Αγγελική από τη δραματική σειρά του ANT1 «Μπρούσκο» αποκαλύπτουν ως πού θα φτάσει η αντιπαράθεση τους για την επιμέλεια της Στεφανίας.

Ακόμη, ο Σήφης εξομολογείται αν θέλει να γυρίσει η Μελίνα σε εκείνον, ενώ η Αγγελική αναφέρει πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Ανδρέα.




Η Αγγελική θέλει να πάρει τη Στεφανία από το Σήφη; Πως θα αντιμετωπίσει ο Σήφης αυτή τη κατάσταση;

Ο Σήφης, όπως έχουμε δει, πρώτα πράττει και μετά σκέφτεται, οπότε θα φτάσει στα άκρα για να διεκδικήσει την επιμέλεια της κόρης του. Η Στεφαινία είναι η πιο ειλικρινείς στιγμή στη ζωή του Σήφη. Απλά, επειδή έχει πολλά προβλήματα, έχει και σκαμπανεβάσματα στη συμπεριφορά του.

Την ίδια στιγμή, ο Σήφης προσπαθεί να ανακαλύψει αν το παιδί της Λουκίας είναι δικό του ή του Παύλου; Αν αποδειχθεί δικό του, θα το δεχτεί;

Ο Σήφης είναι σε μία φάση που ούτε ο ίδιος ξέρει πως θα αντιδράσει. Η ζωή του είναι σε ένα τέτοιο σταυροδρόμι που και ο ίδιος δεν ξέρει πού μπορεί να φτάσει όλη αυτή η κατάσταση. Ωστόσο έχει μετανιώσει για ό,τι έχει κάνει στη Λουκία.

Ο Σήφης θα ήθελε να γυρίσει στη Λουκία;

Όχι, ο Σήφης δεν θέλει να γυρίσει στη Λουκία. Απλά έχει τύψεις γιατί χρησιμοποίησε τη Λουκία για να εκδικηθεί τον Παύλο.

Για τη Μελίνα τι συναισθήματα έχει πια;

Πάντα θα την αγαπάει, αλλά το ερωτικό στοιχείο τού έχει φύγει.

Γιατί ο Σήφης προτρέπει την Όλγα να παντρευτεί τον Ματθαίο, ενώ η Αναστασία της έχει αποκαλύψει πως το παιδί είναι του Κύπριου επιχειρηματία;

Ο Σήφης παραδέχεται την Όλγα ως προσωπικότητα. Από την άλλη, θέλει η αδερφή του να ξεκολλήσει από τον Ματθαίο, που της έχει φάει τη ζωή. Ό,τι και εάν νιώθουν, έχουν καταστρέψει τις ζωές τους. Και, φυσικά, δεν θέλει πολλά πάρε-δώσε με την οικογένεια Ματθαίου. Ωστόσο, ο Σήφης είναι έντιμος χαρακτήρας, ακέραιος, κάτι που πιστεύει πως το έχει κληρονομήσει από τον πατέρα του, τον Παύλο.

Θα συμφιλιωθεί με τον πατέρα του;

Ελπίζω αυτό να γίνει σύντομα. Το εύχομαι δηλαδή, γιατί πεθαίνω να κάνω σκηνές με τον Νίκο Βερλέκη, που υποδύεται τον Παύλο, όπως και με τον Γιώργο Ζένιο (Διαμαντής) και τον Αλέξανδρο Παρίση (Μηνά).

Ο αποκαλυφθεί πως ο Πάτροκλος και ο Νεκτάριος είναι παιδιά του Διαμαντή, ο Σήφης θα το αποδεχθεί;

Δεν θα το αποδεχθεί εύκολα. Και δεν είναι σε φάση να τους γνωρίσει καλύτερα. Δεν είναι έτοιμος να το κάνει. Είναι πολύ προβληματισμένος με όλα αυτά που έχει αντιμετωπίσει.

Ο Σήφης έχει αρχίσει να υποψιάζεται τον ένοχο χαρακτήρα του Διμαντή;

Σίγουρα έχει αρχίσει να τον υποψιάζεται. Και όταν ανακαλύψει τι έχει κάνει ο Διαμαντής, ο Σήφης θα χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του. Θα θέλει να ανοίξει η Γη και να τον καταπιεί, γιατί θα νιώσει προδομένος από κάποιον που τον έχει σαν πατέρα του, τον Διαμαντή.

Όταν μπει στη ζωή του Αχιλλέα η Αλεξάνδρα και η Μελίνα νιώσει απειλή για τον γάμος της, ο Σήφης θα αισθανθεί δικαιωμένος;

Τότε θα καταλάβουν όλοι γιατί ο Σήφης αντιδρούσε με αυτόν τον τρόπο όταν η Μελίνα τον χώρισε. Αλλά δεν θα νιώσει ικανοποίηση. Δεν θέλει πλέον πίσω τη Μελίνα.




Η Αγγελική πλέον είναι πιο δυναμική και δεν πράττει ανάλογα με τα συναισθήματα της. Τι ήταν αυτό που την άλλαξε;

Η Αγγελική συνειδητοποίησε ότι ο Σήφης δεν αλλάζει σαν χαρακτήρας. Ένιωσε μοναξιά και έβαλε πείσμα να συνεχίσει τη ζωή της για να μην πέσει πάλι στη χρήση ουσιών. Κάνει προσπάθειες να προχωρήσει τη ζωή της με τον Ανδρέα.

Η Αγγελική έχει ξεπεράσει τον Σήφη;

Όχι, ο Σήφης είναι «κόλλημα» ζωής για την Αγγελική, δεν τον έχει ξεπεράσει, αλλά κάνει προσπάθειες να τον ξεχάσει.

Θέλει να πάρει τη Στεφανία από τον Σήφη σαν αντίδραση για τη σχέση του Σήφη με τη Λουκία;

Ναι. Από εκεί ξεκινά γιατί βλέπει ο Σήφης κάνει τη ζωή του χωρίς να την υπολογίζει. Η Αγγελική νιώθει φυλακισμένη. 

Γιατί η Αγγελική θέλει να φύγει από την Κρήτη μαζί με την Στεφανία;

Την καταπιέζει η κατάσταση, νιώθει πως θα φτιάξει ξανά τη ζωή της μόνο αν φύγει. Είναι μία αντίδραση της στιγμής. Δεν το έχει σκεφτεί βαθιά.

Ως Ανατολή θα έμενες σε έναν γάμο μόνο για την ψυχική ισορροπία του παιδιού σου;

Όχι, θα προσπαθούσα να εξηγήσω στο παιδί τι συμβαίνει. Είμαι από χωρισμένη οικογένεια και εγώ δεν ήθελα να βλέπω τους γονείς μου παντρεμένος αλλά να τσακώνονται.

Η σχέση της Αγγελικής με τον Ανδρέα πως θα εξελιχθεί;

Η σχέση τους μένει στάσιμη. Το μόνο που νοιάζει τώρα την Αγγελική είναι η υπόθεση με τον Σήφη και τη Στεφανία. Όλο το βάρος της σκέψης της είναι στην κόρη της.

Γιατί έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει τον Σήφη για ξυλοδαρμό;

Η Αγγελική φοβάται τον Σήφη. Και δεν θα ήθελε η Αγγελική να είναι η Στεφανία μπροστά σε κάποιον άσχημο καβγά της με τον Σήφη, όπως την τελευταία φορά που την χαστούκισε. Αλλά η Αγγελική έχει φρικάρει, δεν ξέρει πως να αντιμετωπίσει την κατάσταση και φτάσει στα άκρα. Νιώθει τελείως μόνη της, χωρίς κάποιον σύμμαχο, αλλά δεν αντέχει άλλο.

Η Αγγελική θα πάει τον Σήφη στα δικαστήρια για την επιμέλεια της Στεφανίας;

Θα φτάσει την κατάσταση στα άκρα. Έχει νευριάσει πλέον πολύ. Βγάζει μία μεγάλη αντίδραση, γιατί έχει κάνει πολύ υπομονή με την συμπεριφορά του Σήφη.


πηγή: «mytv»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes