«Μπρούσκο»: Ποιος σκότωσε τελικά την Λουκία; - ALLGRSERIES - TV NEWS

2 Ιανουαρίου 2015

«Μπρούσκο»: Ποιος σκότωσε τελικά την Λουκία;

Ο Αχιλλέας συνεχίζει να υποστηρίζει ότι είναι απόλυτα αθώος.
Οτι πράγματι ήταν εκείνος που είδε για τελευταία φορά ζωντανή τη Λούκια όμως τα νέα στοιχεία που προκύπτουν επιβαρύνουν τη θέση του. Όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα στο μαχαίρι αλλά και η κατάθεση του ανθρώπου που νοικιάζει πάντα αυτοκίνητο στον Αχιλλέα, όταν εκείνος μεταβαίνει από την Κύπρο στην Κρήτη.

Ο τελευταίος προσέρχεται μάρτυρας κατηγορίας και δηλώνει πως το νοικιασμένο αυτοκίνητο ήταν μέσα στα αίματα, εξ ου και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία. Όμως η χαριστική βολή θα έρθει λίγο αργότερα: Πρόκειται για μια μάρτυρα κατηγορίας που καλεί η πολιτική αγωγή. Η Ελσα, ιδιοκτήτρια καταστήματος τουριστικών ειδών, ισχυρίζεται πως είχε στην ερημική τοποθεσία ένα παράνομο ραντεβού και τότε από κοντινή απόσταση είδε έναν άντρα να βγάζει από το αυτοκίνητο του ένα πτώμα τυλιγμένο σε κουβέρτα και να το πετάει στη θάλασσα. Μάλιστα όταν η Εδρα τη ρωτάει αν το πρόσωπο που είδε να πετάει το πτώμα στη θάλασσα είναι ο Αχιλλέας Ματθαίου, εκείνη απαντά: «Ναι, αυτός είναι, τον αναγνωρίζω». Στο άκουσμα της εν λόγω κατάθεσης η Μελίνα ξεσπά σε γοερούς λυγμούς.

Η δίκη διακόπτεται και η κοπέλα προσπαθεί να δώσει στον άντρα της κουράγιο και δύναμη: «Μη φοβάσαι, αγάπη μου. Μείνε δυνατός!» του λέει, ωστόσο όταν αργότερα συναντιέται με την Αντιγόνη για ακόμα μία φορά λιποθυμά! Την επόμενη μέρα επικρατεί πανδαιμόνιο, καθώς ο Νεκτάριος επισκέπτεται την Ελσα στο κατάστημα της και την πλακώνει στο ξύλο. Αμέσως οδηγείται στο Αυτόφωρο και ο δικηγόρος του Αχιλλέα παραιτείται από την υπόθεση…

Απειλές και άγριο ξύλο
Σήμερα στο Μπρούσκο, η τελευταία συνάντηση Σήφη και Λουκίας, θα καταλήξει σε σφοδρή σύγκρουση ανάμεσά τους κι όταν η Λουκία θα του επιτεθεί με μαχαίρι κανένας δεν μπορεί να φανταστεί ποια θα είναι η κατάληξη.


Στο μεταξύ η Δάφνη αρχίζει να ανησυχεί πολύ που δεν έχει επιστρέψει η Λουκία και ξεσηκώνει και τον Μάρκο προκειμένου να την ψάξουν, ενώ ο Παύλος απειλεί Θεούς και δαίμονες καθώς είναι εκτός εαυτού. Ο Σήφης γυρίζει ταραγμένος σπίτι του και προσπαθεί να ξεφορτωθεί το ματωμένο πουκάμισό του. Ο Νεκτάριος και ο Πάτροκλος παίζουν άγριο ξύλο με αφορμή την ερωτική σχέση του Νεκτάριου με την Αντιγόνη, την οποία ο Πάτροκλος δεν εγκρίνει, αφού παίρνει το μέρος της Δήμητρας. Ο Αχιλλέας υπογράφει τα συμβόλαια για το κτήμα Δημοσθένους και τα παραδίδει στον Ματθαίο, ο οποίος συγκινείται πολύ με την πρωτοβουλία του αδερφού του….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes