«Μπρούσκο»: Ο Σήφης λυτρώνει τον Αχιλλέα! - ALLGRSERIES - TV NEWS

25 Ιανουαρίου 2015

«Μπρούσκο»: Ο Σήφης λυτρώνει τον Αχιλλέα!

Ενώ εκείνος αποχαιρετά τη Μελίνα, ο Σήφης καταθέτει στο δικαστήριο το μόνο στοιχείο που μπορεί να αθωώσει τον Αχιλλέα.

Μέσα στη φυλακή, ο Αχιλλέας έχει φτάσει στα όρια της απελπισίας. «Μην ξανάρθεις», λέει κάθε φορά στη Μελίνα, όταν έρχεται να τον δει στο επισκεπτήριο, αλλά εκείνη αρνείται να εγκαταλείψει τη μάχη γιατί ξέρει ότι ο άνδρας της είναι αθώος. 

«Κοντεύω να τρελαθώ! Είναι άδικο αυτό που του συμβαίνει», εκμυστηρεύεται στη Βασιλική, όμως κι εκείνη δεν μπορεί να τη βοηθήσει. «Είμαι πρόθυμη να πω ακόμη και ψέματα», της είχε πει η Ευρυδίκη και η Μελίνα πάνω στην απελπισία της θεωρεί πως ήρθε η στιγμή να ζητήσει τη βοήθεια της. «Δεν βλέπω άλλο τρόπο να σωθεί ο Αχιλλέας. Όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του!». Στο μεταξύ, ο Παύλος λέει στον Μάρκο να συμμαζέψει τη Δάφνη, η οποία όπου σταθεί και όπου βρεθεί κατηγορεί το Σήφη για το φόνο της Λουκίας. Ο Διαμαντής, βλέποντας ότι τα ανίψια του πλησιάζουν ξανά τον πατέρα τους, φοβάται ότι πολλά μυστικά από το παρελθόν θα βγουν στο φως και πως μόνος χαμένος θα είναι ο ίδιος.

«Έχεις αμφιβολίες για μένα; Νομίζεις ότι έκανα φόνο;», ρωτά με πίκρα ο Αχιλλέας τη Μελίνα, όταν τη βλέπει επηρεασμένη από τις καταθέσεις των μαρτύρων, αλλά τότε έρχεται η Ευρυδίκη να κάνει τη μεγάλη ανατροπή.

«Τη μέρα του φόνου ήμουν με τον Αχιλλέα» καταθέτει στο δικαστήριο, αλλά εκείνη δεν διστάζει να αρνηθεί τα πάντα και φωνάζει ότι η πρώην γυναίκα του λέει ψέματα! Ο μόνος τώρα που μπορεί να τον σώσει είναι ο ίδιος ο Σήφης, ο οποίος αιφνιδιάζει τη Μελίνα όταν της αποκαλύπτει ένα στοιχείο από τη μοιραία μέρα. Όμως, η συνάντηση του δεν περνά απαρατήρητη στα Χανιά και κάποιοι ήδη κάνουν σχόλια ότι η κοπέλα θα χωρίσει τον άνδρα της για να επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην. «Υποσχέσου μου ότι θα την προστατεύεις πάνυα», ζητά ο Αχιλλέας από τον αδερφό του και ο Ματθαίος υπόσχεται να το κάνει, λέγοντας  παράλληλα να μην χάνει τις ελπίδες του, αφού στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει. 

Κανείς από τους δύο δεν φαντάζεται ότι η σωτηρία θα έρθει ξανά από ένα Γιαννακάκη και θα βάλει τις σχέσεις των δύο οικογενειών σε νέα τροχιά!

πηγή: 7 ημέρεςTV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes