«Μπρούσκο»: Ο εισαγγελέας θα είναι ένας καταπέλτης (!) για τον Αχιλλέα! - ALLGRSERIES - TV NEWS

20 Ιανουαρίου 2015

«Μπρούσκο»: Ο εισαγγελέας θα είναι ένας καταπέλτης (!) για τον Αχιλλέα!

Μπροστά από τον αυστηρό εισαγγελέα θα περάσουν όλοι οι ήρωες της σειράς «Μπρούσκο».

Από αυτήν τη Δευτέρα και για είκοσι επεισόδια ο ηθοποιός Χρήστος Φωτίδης, που έγραψε ιστορία ως γαμπρός του Γιάγκου Δράκου στη «Λάμψη», θα είναι αυτός που θα κυνηγήσει ανελέητα τον Αχιλλέα Ματθαίο (Ανδρέας Γεωργίου) για τον φόνο της Λουκίας (Στέλλα Κωστοπούλου) και θα ανακρίνει όλους τους ήρωες προκειμένου να φέρει στο φως την αλήθεια.

«Ενώ έχω πάρει μέρος στα "Ματωμένα χώματα" και στα "Παιδιά της Νιόβης", νιώθω πως αυτές τις μέρες γυρίζω ουσιαστικά στην τηλεόραση, αφού επιστρέφω ύστερα από δεκαπέντε χρόνια στο σπίτι μου, τον ΑΝΤ1. Η φίλη μου, η Βάνα Δημητρίου, μια υπέροχη σεναριογράφος, μαζί με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλη Νικολάου μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω μέρος σε μια σπουδαία τηλεοπτική παραγωγή. Είχα να νιώσω έτσι σε καλλιτεχνική δουλειά από τότε που εργαζόμουν για χρόνια, δίπλα στον μεγάλο θεατράνθρωπο Θύμιο Καρακατσάνη» λέει ο ηθοποιός στην «Espresso».

Η δίκη του Αχιλλέα θα απασχολήσει τους τηλεθεατές για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τις ανατροπές στο δικαστήριο να κόβουν την ανάσα. «Ο εισαγγελέας που υποδύομαι είναι ένας ακέραιος και δίκαιος άνθρωπος, αλλά θα είναι καταπέλτης για τον Αχιλλέα, διότι παραπλανάται από τους ψευδομάρτυρες» επισημαίνει ο Χρήστος Φωτίδης και συμπληρώνει: «Η απολογία του μεγαλύτερου αδελφού, Ματθαίου Ματθαίου (σ.σ.: Κούλης Νικολάου) προς υπεράσπιση του Αχιλλέα είναι συνταρακτική. Ακόμη και ο αυστηρός εισαγγελέας μπροστά στο δέσιμο και την αγάπη αυτή μένει άφωνος. Η σειρά έχει "μιλήσει" στην καρδιά των Ελλήνων τηλεθεατών, αφού είναι ένας ύμνος στην ελληνική οικογένεια. Η φροντίδα, η θυσία, η προστασία του μεγάλου αδερφού, που είναι και ο αρχηγός ουσιαστικά της φαμίλιας, συγκινεί και τις καρδιές εκείνες που είναι σκληρές σαν πέτρα. Η φόρτιση ήταν τόσο μεγάλη στο γύρισμα, που πολλοί από τους ηθοποιούς έκλαιγαν στην πραγματικότητα. Η Βάνα Δημητρίου... κεντάει στο κείμενο. Κακά τα ψέματα, το αίμα νερό δεν γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes