Ξάνθη-Ηρακλής 0-2: Φιλική νίκη για τον «Ημίθεο» - ALLGRSERIES - TV NEWS

22 Νοεμβρίου 2014

Ξάνθη-Ηρακλής 0-2: Φιλική νίκη για τον «Ημίθεο»

Με ένα γκολ από τους  Περόνε -στο 18ο λεπτό- και Λουκίνα -στο 76ο-, ο Ηρακλής νίκησε την Ξάνθη με 2-0, σε φιλική αναμέτρηση, όπου διεξίχθη στο «Skoda Ξάνθη Arena».

Καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά και ευδιάθετοι οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου δημιούργησαν φάσεις και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις παρά το μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνιστικής απραξίας που έχει μεσολαβήσει από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του «Ημίθεου» στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, η Ξάνθη με όλους τους βασικούς στη σύνθεσή της, δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, καθώς εγκλωβίστηκε από τα τρεξίματα, το πρέσινγκ του Ηρακλή, αλλά και την εκτελεστική δεινότητα των δύο επιθετικών της.

Ο Σολτάνι με σουτ  στο 9ο λεπτό έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Χουάντερσον. Μετά από λάθος του Βασιλακάκη στο 18' ο Ρομάνο έβγαλε στην αντεπίθεση την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με αυτόν να δίνει στο Περόνε, και ο τελευταίος με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.  Κόρνερ στο 24' με εκτελεστή τον Γουάλας, κακή έξοδος για τον γκολκίπερ του Ηρακλή, με τον Ράνο να μην μπορεί να σκοράρει και την μπάλα να περνά άουτ. Σέντρα από τον Μπαξεβανίδη, με τον Γούτα να «πιάνει» την κεφαλιά χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ρομάνο, με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης, Ζαρόπουλο, να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Εν τέλει, το 2-0 «κλείδωσε» μετά από λάθος του Βραζιλιάνου Ρενάν. Ο Κυριακίδης -του Ηρακλή- το εκμεταλεύεται, με τον Λουκίνας να ξεπερνά τον γκολκίπερ της Ξάνθης, Κυριακίδη, -ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 2ο ημίχρονο- και να στέλνει την μπάλα στην αντίπαλη εστία.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος (46′ Κυριακίδης), Μπαξεβανίδης (77′ Μπαρέττας), Γουάλας (46′ Μπέρτος), Σολτάνι (55′ Ρενάν), Βασιλακάκης (46′ Ομπόντο), Κλέιτον (68′ Λαζαρίδης), Φλίσκας (46′ Παπαστεριανός), Γούτας, Καπετάνος, Λισγάρας (46′ Λουσέρο), Ράνος (77′ Κολλάρας)


Ηρακλη (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Βαλεριάνος (46′ Σαραμαντάς), Μπαρτολίνι (75′ Σμίλτος), Ζιαμπάρης,  Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (58′ Τόσκας), Πασάς (58′ Κυριακίδης), Τσιλιανίδης (46′ Σιατραβάνης), Ρομάνο (75′ Ζιαμπάζης), Περόνε (58′ Λουκίνας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes