«Μπρούσκο»: Η Δάφνη το σκάει από τον γάμο! - ALLGRSERIES - TV NEWS

22 Νοεμβρίου 2014

«Μπρούσκο»: Η Δάφνη το σκάει από τον γάμο!

Πριν από μερικές ημέρες, οι συντελεστές της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 έδωσαν ραντεβού στην εκκλησία του Αρχάγγελου Μιχαήλ στη Λευκωσία για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς. 

Σύμφωνα με το σενάριο, στη συγκεκριμένη εκκλησία θα παντρευτούν η Δάφνη και ο Μάρκος.

Αν και στην αρχή η Δάφνη έδειχνε διστακτική να παντρευτεί για δεύτερη φορά, η Πανίτσα με ένα σχέδιο που οργάνωσε με τον Μάρκο όχι μόνο κατάφερε να την πείσει να χορέψει το χορό του Ησαΐα, αλλά να φορέσει και νυφικό με πέπλο όπως είχε ονειρευτεί ο γαμπρός!

Το σενάριο θέλει τη νύφη το βράδυ πριν από το γάμο να βρίσκεται στο σπίτι της για το καθιερωμένο μπάτσελορ πάρτι με την Κωνσταντίνα, την Αλίκη, τη Βασιλική, τη Μελίνα, τη Λουκία, αλλά και τη Δήμητρα.

Οι γυναίκες πίνοντας ρακή βλέπουν σε DVD την ταινία «Η νύφη το ‘σκασε» με την Τζούλια Ρόμπερτς. Την επόμενη μέρα, όλοι ετοιμάζονται για τον γάμου του ζευγαριού. Η Δάφνη ντύνεται στο σπίτι της φορώντας το όλο δαντέλα νυφικό και λάμποντας από ευτυχία.

Όλα είναι έτοιμα, ενώ ο γαμπρός περιμένει τη νύφη στην εκκλησία με ένα μεγάλο χαμόγελο, με πολύ άγχος και έχοντας δίπλα του τον Παύλο. Είναι όλοι εκεί: Ο Αχιλλέας και η Μελίνα, η Δήμητρα και ο Νεκτάριος, η Κωνσταντίνα και ο Μανωλιός, η Λουκία και ο Παύλος, ο Ματθαίος και η Όλγα, η Αναστασία, ο Χρήστος, η Αγγελική, η Πανίτσα, η Αλίκη και η Βασιλική.

Η Δάφνη συνοδευόμενη από τον Μηνά φτάνει στην εκκλησία. Όλοι χειροκροτούν, ενώ θαυμάζουν νύφη και γαμπρό. Μόλις όμως πλησιάζει τον Μάρκο, επηρεασμένη από την ταινία που παρακολούθησε το προηγούμενο βράδυ με την Τζούλια Ρόμπερτς, που παρατάει τους γαμπρούς στα σκαλιά της εκκλησίας, αλλάζει γνώμη.

Η Δάφνη μετανιώνει και αρχίζει να τρέχει. Όλοι σαστίζουν. Οι εξελίξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ. Η Δάφνη, ύστερα από αρκετές μέρες, θα πειστεί τελικά γίνει σύζυγος του Μάρκου, αν και η ιστορία τους θα ολοκληρωθεί σε 15 επεισόδια, με τη σεναριογράφο της σειράς, Βάνα Δημητρίου, να επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές μέχρι τότε.

Πηγή: MyTV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes