«Μπρούσκο»: Η Αγγελική ζητάει διαζύγιο από τον Σήφη - ALLGRSERIES - TV NEWS

17 Νοεμβρίου 2014

«Μπρούσκο»: Η Αγγελική ζητάει διαζύγιο από τον Σήφη

Μετά το αίσιο τέλος της εξαφάνισης του Σήφη, αφού αποδείχτηκε πως βρισκόταν στην Αθήνα και πως το πρόβλημα της υγείας του δεν ήταν παρά μια υπόθεση ισχιαλγίας, ο επιχειρηματίας βρίσκεται και πάλι στην Κρήτη.

Η ολιγοήμερη εξαφάνιση του έχει δημιουργήσει ένταση τόσο στη σχέση του με τον Μηνά όσο και με την αδελφή του, Αναστασία. Ωστόσο, ο Σήφης έχει αλλού στραμμένο το βλέμμα του. Στο να εκδικηθεί τον πατέρα του, Παύλο Γιαννακάκη μέσω της συντρόφου του, Λουκία. Η κοπέλα συνεχίζει να δέχεται ασφυκτικές πιέσεις από τον νεαρό, ώστε να ενδώσει στις ερωτικές προτάσεις του, ωστόσο το νέο δεδομένο είναι πως πλέον οι προτάσεις αυτές δεν την αφήνουν αδιάφορη και μετατρέπονται σε δυνατό έρωτα. Έτσι, τελικά ενδίδει και ο Σήφης καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει, καθώς κάνει έρωτα μαζί της.

Σύντομα ο πατέρας του θα μάθει το περιστατικό και μετά την αρχική έκπληξη και την απογοητεύσει που θα νιώσει θα βρεθεί σε μεγάλο δίλημμα, καθώς δεν ξέρει πως να αντιδράσει. Αν αποφασίσει να κοντράρει στα ίσα τον γιο του, όλες οι προσπάθειες που έκαν για τον προσεγγίσει θα ματαιωθούν και δεν θα υπάρχει κανένα ενδεχόμενο συμφιλίωσης του.

Για τη βραδιά πάθους θα μάθει τα πάντα και η Αγγελική, η οποία αποφασίζει τελικά να ζητήσει διαζύγιο από την Σήφη. Παρά την ύπαρξη της 8χρονης Στεφανίας η Αγγελική δεν θέλει πλέον να βρίσκεται μέσα σε ένα τελειωμένο γάμο, αφού συνειδητοποιεί πως, όσες προσπάθειες και να κάνει, ο Σήφης δεν πρόκειται ποτέ ουσιαστικά στο πλευρό της. Μαθαίνοντας λοιπόν τη σχέση του με την Όλγα , σκέφτεται πως, ενώ ο άντρας της μπορεί να κάνει τη ζωή του, η ίδια σε μια κλειστή κοινωνία, όπως αυτή της Κρήτης, δεν έχει καμία επιλογή. Έτσι, αποφασίζει να του μιλήσει και μετά από μια μεγάλη συζήτηση του ζητάει να εκκινήσουν άμεσα τις διαδικασίες του διαζυγίου τους.

Ο Σήφης, όπως είναι φυσικό, δέχεται. Όμως, οι εξελίξεις τον προλαβαίνουν. Η μικρή Στεφανία, που κρυφακούει τη συζήτηση για το διαζύγιο, εξαφανίζεται από το σπίτι.

πηγή: ΤV ΖΑΠΙΝΓΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish!
- Μη προσβάλλετε τη σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

@way2themes